The Edge

Voor een f*cking fantastisch leven

Yes, zet mij op de wachtlijst!

Ok, dus je wilt graag...

* Minder schaamte ervaren rondom sex

* Meer genieten van het leven, omdat je beseft dat het maar kort duurt

* Meer energie hebben voor de dingen die je echt joy geven

* Je vrijer voelen en je minder aantrekken van wat mensen van je vinden

* Niet langer leven vanuit een gevoel van 'druk' en 'moeten', maar vanuit je eigen verlangen

* Misschien ben je gelukkig in je relatie, misschien heb je geen relatie of ben je er niet heel gelukkig in. Hoe dan ook, je hebt altijd het gevoel gehad dat er meer voor je weggelegd is 

* Je zou graag elke dag wakker willen worden met een gevoel van excitement over de dag ‘wat gaan we vandaag beleven?’

  * Je bent iemand die zich meestal best wel netjes aan alle regels houdt, integriteit is belangrijk voor je. Maar toch voel je dat je soms wel erg vastzit in het keurslijf van alle regels

Ook sommige van deze statements hoor je jezelf weleens maken:

 • “Ik zou graag meer willen genieten van sex, meer bezig willen zijn met mijn eigen genot dan met hoe ik eruit zie of of ik het wel ‘goed’ doe allemaal”

 • “Ik zou graag beter weten wat mijn verlangens zijn en/of ze meer uit willen durven spreken naar mijn (bed-)partner”

 • “Ik zou graag mijn hoofd willen uitzetten en echt voelen wat er in mijn lijf gebeurt”

 • “Ik zou me graag spontaner en ongeremder willen voelen, dat er wat minder ‘voorwaarden’ zijn waaraan voldaan moet worden voor ik kan genieten" 

 • “Ik wil graag meer zelfvertrouwen hebben. En bijvoorbeeld initiatief durven nemen wanneer ik het wil, zonder bang te zijn om afgewezen te worden” 

 • “Ik zou mezelf en mijn behoeftes graag minder veroordelen, meer accepteren” 


Herken je jezelf hierin? Laten we dan samen op een ontdekkingstocht gaan!
Ik heb mezelf heel lang in de weg gezeten op het gebied van sex & genieten van het leven in het algemeen.

Wat ik heb gemerkt is dat 2 dingen mij enorm hielpen:

 • Mezelf écht toestaan te genieten: zowel op het gebied van sex (ik had toch nog ouderwetse beelden over wat het over mij als vrouw zei als ik graag sex wilde - sletvrees wordt dat wel genoemd) als daarbuiten (denk aan mezelf rust gunnen wanneer mijn lijf daar behoefte aan heeft)

 • Mijn perfectionisme loslaten: op elk gebied. Ik geloofde ooit dat je heel hard moest werken voor succes & geluk. Het tegendeel bleek waar: juist toen ik minder streng voor mezelf werd op het gebied van werk, uiterlijk, relaties, sex en noem maar op, voelde ik hoeveel makkelijker het was om een geweldig leven te leiden.

En dat gun ik jou ook. Daarom nodig ik je nu uit voor mijn gloednieuwe programma, The Edge.

Dit is wat je krijgt als je meedoet aan The Edge voor een F*cking Fantastisch Leven:

 • 3 maanden coaching & training van mij (Evelien) persoonlijk. Ik vertel je exact wat mij geholpen heeft om de druk en schaamte rondom sex los te laten. Deze coaching/training gaat veel verder dan sex alleen, je leert hier hoe je op alle gebieden voluit kunt leven en genieten. In totale vrijheid, dus zonder belemmerende regels. 
 • We hebben 6 coachcalls via WebinarGeek, waardoor je niet zelf te zien of te horen bent. Het is dus een superfijne en veilige
  omgeving, waardoor je je helemaal open kunt stellen voor de heerlijke boodschappen die ik voor je heb. Wel kun je je vragen stellen via de chat.
 • Alle coachcalls worden opgenomen, dus het maakt niet uit als je er een keer niet bij kunt zijn. Je kunt deze terugkijken wanneer je maar wilt.
 • Elke twee weken checken we met elkaar in in de Signalgroep speciaal voor alle Edgers. Want gedeelde joy is dubbele joy! (Merk ik ook wanneer ik mijn vriendinnen update over al het spannende wat er in m'n leven gebeurt ;-) ).
 • Toegang tot de exclusieve podcast The Berlin Diaries waarin ik je meeneem in alle juicy (date-)verhalen van mijn leven in deze nieuwe stad. Mensen die deze podcast al luisteren, laten me weten dat het ze inspireert om ook meer voluit te gaan leven. Hier deel ik alle spannende verhalen die niet geschikt zijn voor Instagram ;-)
 • Daarnaast krijg je toegang tot alle lessen van Goed Genoeg, hét online programma voor perfectionisten (het hele programma heeft een waarde van €1497) om zo te leren je perfectionisme op alle gebieden los te laten. Met Goed Genoeg heb je alle tools in handen voor een relaxter & gelukkiger leven, doordat je minder streng voor jezelf wordt. Bekijk alle details over Goed Genoeg hier.

Tijdelijk beschikbaar:

 • De eerste 10 deelnemers aan The Edge krijgen een exclusief 1 op 1-coachgesprek met mij (Evelien) van 45 minuten (via Zoom of telefonisch, wat jij fijner vindt). Hierin ontrafelen we samen wat jouw verlangens zijn en hoe je jezelf toestemming kunt geven om deze nog veel meer te volgen <3 Ik coach normaal geen mensen 1 op 1 meer, behalve in mijn ondernemerstraject van €4000 exclusief btw.

Ik kan me voorstellen dat je de volgende vragen/bezwaren hebt:

1. Da's een flinke investering

Wat is het je waard om elke dag wakker te worden met het gevoel ‘Hell yes! Ik heb zin in deze dag!’. Hoe zou het voelen om de energie weer door je lichaam te voelen stromen en het gevoel te hebben dat je leeft? Dat je ‘aan’ staat? 

Je krijgt in dit programma mijn persoonlijke tijd en aandacht. Daar ga ik erg kostbaar mee om, die besteed ik alleen aan dingen die mij volledig ‘aan’ zetten. Nu is dat 100% dit programma. Je bent van harte welkom om mee te liften op mijn energie de komende maanden :)

In de toekomst gaat de prijs zeker omhoog, dus dit is een slim moment om in te stappen.

2. Sex en genieten.. Waarom is dat zo belangrijk?

Sex an sich is geen eerste levensbehoefte: mensen kunnen prima een tijd zonder. Maar kunnen genieten van je leven maakt alles fijner en makkelijker. Heb je weleens gemerkt hoe je je voelde als je verliefd was of net een hele fijne sexpartij achter de rug had? Al je problemen lijken dan kleiner en minder relevant, alle kleuren lijken mooier en intenser en je voelt je on top of the world. Je hebt energie voor 10. 

Hoe zou het zijn om dit gevoel weer veel vaker toe te laten in je leven? Zodat het niet een uitzondering is, iets wat per ongeluk eens in de zoveel tijd gebeurt, maar iets waar je actief voor kunt kiezen?

3. Dit is zeker een heel vreemd sex-programma waarin ik allemaal gekke & gênante opdrachten moet gaan doen?

Klopt, in week 2 stuur ik je een sekskelder in en vraag ik je om jezelf te filmen terwijl je je hoogtepunt bereikt 🤣

All kidding aside: dit wordt een vrij ‘keurig’ programma in de zin van de opdrachten die ik je geef. Je mag zelf bepalen hoe ver je wilt gaan, als er iets tussen zit wat voor jou niet goed voelt, doe je het lekker niet.

Het gaat er juíst om dat je leert voelen waar jij blij van wordt, in plaats van te doen wat er ‘moet’. De lessen en opdrachten die ik je geef, zijn helemaal bedoeld om hier alle ruimte voor te maken. 

Ik vertel over mijn eigen ervaringen en zal je soms uitdagen een stapje te zetten buiten wat je ‘gewend’ bent, maar altijd op een relaxte manier zonder enige druk. Wees maar niet bang, het wordt heel fijn :)

4. Wat als het toch niet bij me past? Ik wil m’n geld niet weggooien…

Ik snap heel goed dat het spannend is om in jezelf te investeren. Mocht je binnen 2 weken merken dat het programma toch niet bij je past, dan krijg je je geld terug. No questions asked.

Ik wil alleen maar werken met mensen voor wie dit goed voelt, en op deze manier loop je geen enkel risico.

5. Ik geloof niet echt dat ik kan veranderen, ik heb al zoveel geprobeerd. Wat maakt dit programma zo speciaal?

Als je al jaren in een bepaald patroon vastzit, kan het heel lastig zijn je voor te stellen dat dit ooit kan veranderen. Trust me: ik heb regelmatig mijn ogen uit m’n hoofd gehuild omdat ‘het’ niet lekker lukte. Ik dacht dat er iets mis met me was omdat ik geen zin had in sex en ik zoveel druk voelde om dat wel te willen. 

Als je me toen verteld had dat ik nu zo vrijuit zou genieten van sex en van het leven, had ik je nooit geloofd. 

Ik wil niet doen alsof dit programma een magische pil is die in één klap alles voor je verandert. Maar ik kan je wél beloven dat ik je alle tools en inzichten aanreik die mij hebben geholpen om deze verandering te maken. En als je daarmee aan de slag gaat, zou dit weleens kunnen zorgen voor een nieuwe versie van jou waarvan je nu alleen maar kan hopen dat ze (of hij) bestaat.

6. Ik vind het zo spannend!! Ik weet niet of ik hier wel klaar voor ben…

Even een dikke knuffel voor jou, want mijn god: ik weet zó goed hoe kwetsbaar het voelt om een stap te zetten in een nieuwe richting. Je weet nog niet precies wat je daar gaat aantreffen en dat is retespannend! 

Een vraag die je jezelf kunt stellen, is: “Is dit alléén maar spannend en eng, of is er ook een verlangen in mij naar iets nieuws?” Bijvoorbeeld een verlangen naar een vrijer leven met minder schaamte en druk, een leven waarin meer ruimte is om te genieten? 

Het is helemaal ok als je spanning voelt vóór je dit programma instapt. Sterker nog: dat is zelfs een goed teken, want dat betekent dat je op het punt staat echt iets nieuws te leren. Je mag zelf voelen of het verlangen naar iets nieuws groter is dan de spanning. 

Vind je het fijn even te overleggen of dit het juiste moment voor je is? Stuur me dan gerust een appje op

+31 6 38 86 30 84.

Geld terug-garantie

Ik ga er natuurlijk vanuit dat je helemaal dolenthousiast wordt van dit programma. Maar mocht je toch het gevoel hebben dat het je niet oplevert wat je zocht, dan mag je binnen 14 dagen na de start je geld terugvragen. Dit kun je doen door een mail te sturen naar support@doelgerichtecoaching.nl met je rekeningnummer. 

Je loopt dus geen enkel risico door in te stappen. Fijn toch? :)
Als je bent ingestroomd, gebeurt dit:

* Je ontvangt direct een mail met alle praktische info en belangrijke data voor The Edge.

* Ook heb je meteen toegang tot module 1 en 2 van Goed Genoeg, zodat je als je zin hebt alvast aan de slag kunt met het maken van ruimte en het ontwikkelen van een groeimindset: twee heerlijke stappen op weg naar het loslaten van je perfectionisme. 

* Ben je één van de eerste 10 deelnemers? Dan heb je recht op een 1 op 1-coachgesprek met Evelien (t.w.v. €605) van 45 minuten (via Zoom of telefonisch, wat jij fijner vindt). Als je wilt, kun je dit gesprek direct inplannen.Heb je nog vragen over The Edge of Goed Genoeg?

Stuur me dan gerust een appje op +31 6 38 86 30 84. Heb je een vraag over de betaling of de inlog? Dan mag je altijd mailen naar support@doelgerichtecoaching.nl. Mijn team staat voor je klaar!

1 op 1-coachgesprek met Evelien

Alléén voor de eerste 10 deelnemers

Dit zeiden deelnemers tijdens Goed Genoeg: