Goed Genoeg

Zet de stap van 'voldoe ik?' naar voldoening 

 Herken je dit?

 * Je wilt meer rust in je leven. Op dit moment ga je maar door-door-door en je voelt je vaak gejaagd

* Je zou graag minder streng voor jezelf zijn, maar op dit moment raast de zelfkritiek door je hoofd  

* Je bent zo moe van alles wat je van jezelf moet, je zou graag meer ruimte willen hebben voor de dingen die je wilt (maar wat wil je eigenlijk?)  

* Je maakt je vaak veel te druk om wat anderen van je vinden of van je verwachten. Dit kost je megaveel tijd & energie

* Je maakt je weleens zorgen: wat gebeurt er met je gezondheid als je zoveel stress blijft houden? 

* Je reflecteert al veel op jezelf, dus je weet wat er moet veranderen. Maar het lukt je niet om dit ook echt voor elkaar te krijgen. Jouw grote vraag is HOE DOE IK DIT?  

Ik weet precies hoe je je voelt..  

Al na een halfjaar werken, zat ik er flink doorheen. Na mijn studie psychologie was ik begonnen aan het werkende leven. Holy shit, wat vond ik dat heftig!  

Ik deed een management traineeship bij een groot bedrijf en ik stikte bijna van de angst dat ik het allemaal niet goed genoeg zou doen. Ik was continu gestrest en geloofde niet dat dit ooit echt ’over zou gaan’, ik voelde me ongeschikt voor de echte, harde wereld.  

Misschien heb je, net als ik toen, al heel veel zelfhulpboeken gelezen. Al eindeloos vaak geprobeerd om dagelijks te mediteren (maar my god, wat is dat lastig vol te houden als je het super druk hebt). 

Ik voelde me een behoorlijke loser omdat het me niet lukte om 'gewoon' te ontspannen. En me 'gewoon' ok te voelen.You are not alone honey!

Tot ik erachter kwam wat me al die tijd in de weg had gezeten. Perfectionisme! En dat terwijl ik mezelf nooit als perfectionist had gezien.

Het was zó'n openbaring toen ik de stappen ontdekte om dit los te laten. Dit is precies waarom ik het online programma Goed Genoeg heb gecreërd. 

Het kan ook anders! Stel je eens voor hoe dit zou zijn...

* Je hebt meer dan genoeg energie, niet alleen voor de dingen die moeten, maar juist ook voor de dingen waar je van geniet

* Op dagen dat je gespannen bent of je onzeker voelt, weet je precies welke stappen je kunt zetten om jezelf hier doorheen te helpen  

* Je hebt veel meer ruimte in je hoofd, waardoor je 100% aanwezig bent wanneer je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt

* Je weet hoe het voelt om op jezelf te vertrouwen. En je weet ook hoe je steeds naar dit gevoel kunt terugkeren wanneer je het moeilijk hebt

* Doordat je precies weet wat er wel en niet bij je past, maak je elke dag de keuzes die jouw droomleven dichterbij brengen: een leven waarin je helemaal trouw bent aan wie jij bent

In Goed Genoeg ontdek je:

>> Hoe je een relaxt & gelukkig leven kunt leiden door minder streng voor jezelf te zijn

>> De allerbeste tools die je meteen kunt toepassen om mild met jezelf om te gaan zodat je voelt dat je het leven aankunt - ook op een stressvolle dag

>> Hoe je die stem van zelfkritiek naar de achtergrond kunt laten verdwijnen waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt

>> De concrete stappen om jouw persoonlijke ideale balans te creëren zonder in de 'ik heb nog geen rust verdiend'-valkuil te stappen

>> Dé manier om los te komen uit die 'altijd maar doorgaan'-modus zodat je eindelijk kunt genieten van vrije tijd 

>> Hoe je supergoed voor jezelf zorgt zonder schuldgevoel, waardoor je je weer energiek voelt 

>> Hoe je minder hard kunt werken terwijl je collega's je meer complimenten geven dan ooit

>> De manier om resultaten te bereiken waar je tevreden over kunt zijn, zonder je urenlang af te vragen of het wel goed genoeg is

>> Hoe je met 100% aandacht kunt zijn bij de mensen van wie je houdt, zonder steeds te worden afgeleid door gedachtes over alles wat je nog moet doen

Betere resultaten door minder streng voor jezelf te zijn  

Toen ik Wietske leerde kennen, was ze iemand die altijd maar doorging. Wanneer er een tentamenperiode aankwam, studeerde ze vaak wel 12 uur op een dag. Ze had het gevoel dat dit nodig was om voldoendes te halen. Ze was bang dat als ze zichzelf rust zou gunnen, dat het dan mis zou gaan.  

Tot ze ging experimenteren met pauzes nemen. Met een planning maken die gewoon haalbaar was en waarin ook voldoende ruimte was voor ontspanning. En voor uitloop. En voor heerlijke vrije dagen die ze precies zo mocht besteden als ze zelf wilde. Dit was totaal nieuw voor haar.  

En ze merkte al snel dat haar hoofd leger werd. Dat ze meer ruimte had om de stof op te nemen. En vooral: dat ze zich veel relaxter voelde!  

Het voelde nog wel spannend, zou ze op deze manier wel net zulke resultaten halen als toen ze nog 2x zo hard werkte? Na de tentamenperiode kreeg ik dit bericht van Wietske:

Heerlijk toch, om juist betere resultaten te halen, terwijl je minder uren aan het werk bent? (En minder aan het stressen bent!)

Zo werkt het: 

* Zodra je je hebt aangemeld, krijg je direct toegang tot Module 1: Creëer ruimte voor jezelf en Module 2: Ontwikkel een Groeimindset. Zo kun je direct aan de slag om een minder druk & stressvol leven te krijgen.  

* Elke twee weken ontvang je toegang tot een nieuwe module. Dit voorkomt overwhelm zodat je rustig je tijd kunt nemen voor alle lessen.  

* Je houdt 3 maanden toegang tot het programma, en je kunt direct alle lessen downloaden. Zo kun je volledig je eigen tempo bepalen. Dus ook als je lang op vakantie gaat of een hele drukke periode hebt, maakt dat niets uit. Je kunt aan de slag wanneer het voor jou het beste uitkomt.


Belangrijk! Dit programma is niet voor iedereen.

Even heel eerlijk: dit programma werkt alleen als jij bereid bent een verandering in je leven te maken.

Voel je dat je hier zó aan toe bent, dat je niet opgeeft zelfs als het even tegenzit? (Denk aan: je had een drukke week en daardoor loop je nu wat achter. Geef je op of pak je de draad weer op?) Je hoeft jezelf niet te veroordelen wanneer het allemaal niet in één keer lukt. Je mag jezelf de ruimte geven om steeds opnieuw terug te keren naar alle mooie lessen die ik voor je in petto heb.

Dus mijn vraag aan jou is: neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat jij de stappen gaat zetten op weg naar jouw droomleven.

Mijn belofte

Als je de stappen en de tips uit dit programma consequent toepast, weet ik zeker dat je een superfijn leven voor jezelf zult creëren, dat helemaal bij jou past. Mocht je toch niet blij zijn met wat je uit het programma haalt, dan bied ik je de volgende garantie:

Je hebt tot 2 weken na het moment van aanmelding de mogelijkheid om het programma te proberen. Als de aanpak toch niet bij je past, mail dan binnen 14 dagen na aanmelding naar support@doelgerichtecoaching.nl en laat van de eerste module de volledig gemaakte opdrachten uit het werkboek zien. Dan geef ik je jouw volledige investering retour.  

De reden dat ik je naar de ingevulde werkboeken vraag, is simpel. Ik wil werken met mensen die echt een commitment maken om hun leven te veranderen. Die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan met alle mooie lessen die ik te bieden heb. En daar hoort het invullen van het werkboek bij :)

"Voor ik meedeed aan dit programma had ik angst/zorgen/twijfel over mezelf, andere mensen en over de toekomst. Nu voel ik meer (zelf)vertrouwen, ik ben positiever.  

Evelien legt concepten/dingen helder uit en laat me dingen zien die ik in mijn eentje niet kon inzien over bijvoorbeeld een situatie of iets waar ik mee worstel. Ik waardeer haar luchtige, vrolijke, humoristische stijl van uitleggen en coachen.  

Ik raad het je dan ook aan om mee te doen, zeker als je last hebt van perfectionisme is dit echt waardevol!"  

Linda (34, medewerker bij gemeente)

Het is een serieuze investering

Ik weet hoe spannend investeren in jezelf kan voelen. Toch weet je één ding zeker: als je geen stappen zet, verandert er niks. 

Dit zijn de vragen die mij altijd helpen om dit soort keuzes te maken: * Wat frustreert me momenteel? (Bv te lang doorwerken/niet echt durven gaan voor een gedroomde volgende stap) * Welk effect heeft deze 'frustrerende' situatie nu op mijn leven? * Wat zou het me kosten (aan tijd/energie/gemiste kansen etc) als ik hier nu niets mee doe? * Wat zou ik het allerliefste willen/wat is mijn grootste verlangen? * Welk effect zou het op mijn leven hebben als ik dat zou kunnen bereiken? * Voelt dit traject als de juiste match voor mij?  

Neem contact op met support@doelgerichtecoaching.nl als je in meer termijnen wilt betalen.


Elk uur dat je in je persoonlijke ontwikkeling investeert, levert je een veelvoud aan tijd op in de toekomst

We zijn zo geneigd om ons tegen te laten houden omdat we nu 'te druk' zijn. Maar als je tijd maakt voor de dingen die er echt toe doen, wordt het leven niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. 

Hoeveel tijd zou het jou opleveren als je niet meer alles 'perfect' hoefde te doen? Ik heb zelf gemerkt dat het me uren op een dag scheelt om niet meer zo druk te zijn in mijn hoofd met alles wat er 'moet'. En dat levert me niet alleen veel tijd op, maar vooral ook kwaliteit. Kwaliteit van leven :)


Je kunt starten wanneer je wilt

Zodra je je hebt aangemeld, krijg je toegang tot Module 1 en Module 2. Vanaf de officiële startdatum krijg je elke twee weken een mail met toegang tot een nieuwe module. Jij kiest helemaal zelf hoe snel je door het programma gaat.  

Je houdt drie maanden toegang tot het programma vanaf de officiële startdatum. Het fijne is dat je alle materialen kunt downloaden, zodat je ook na die drie maanden nog alle lessen kunt volgen. Jij bepaalt!  

Je kunt dus altijd meer tijd nemen (bijvoorbeeld omdat je tussendoor op vakantie gaat of een drukke week hebt).


Je houdt levenslang toegang tot de lessen  

Je mag alle materialen downloaden. Dit betekent dat je ook na afloop van het programma altijd terug kunt keren naar de waardevolle inzichten en praktische tips die je hier leert. En het betekent dat je helemaal je eigen tempo kunt volgen.

"Het programma zet inzichten op een rij die ik zelf soms al wel kende, maar waar ik nog niet zo bewust mee omging.  

Ik weet bijvoorbeeld al lang dat ik wat meer pauze moet houden en wat meer zou moeten ontspannen voor een gezonde balans, maar toch doe ik het niet.  

Het helpt me erg om iemand te horen zeggen dat dat super belangrijk is om te doen en dat ik mezelf die tijd mag gunnen."  

Margot (30, eigenaar van sociale onderneming Het Leerstation)

Dit kan meedoen aan Goed Genoeg je opleveren:

Als je heel eerlijk bent, klopt het dan dat je het gevoel hebt dat er meer in je leven zit dan je er nu uithaalt? Zo ja, dan nodig ik je uit om minder streng voor jezelf te worden. 

Als je minder streng wordt voor jezelf, dan:

>> Geniet je elke dag meer doordat je niet langer alleen maar bezig bent met alles wat er moet

>> Bereik je moeitelozer betere resultaten in je werk of studie omdat je hoofd niet meer zo vol zit met al je zelftwijfels

>> Kom je erachter wat je écht wilt wanneer je je minder druk maakt om de verwachtingen van anderen

>> Maak je je niet langer zorgen over de stress die je ervaart, omdat je precies weet wat je kunt doen om die te verminderen

Wat maakt Goed Genoeg anders dan andere cursussen of het lezen van een boek?

Ik weet uit eigen ervaring dat je op eigen kracht (met boeken en andere goedkope resources) een eind kunt komen. Maar ik heb ook gemerkt dat wanneer ik investeer in hulp van iemand die al is waar ik wil zijn (bijvoorbeeld: iemand die haar perfectionisme al heeft losgelaten), ik een stuk sneller stappen zet. Dit zie ik ook gebeuren bij alle deelnemers aan Goed Genoeg. 

Hoeveel tijd zou het jou kunnen schelen als je het niet allemaal zelf hoefde te bedenken? 

Binnen Goed Genoeg sta ik, samen met mijn team, voor je klaar om je te helpen op het moment dat je ergens tegenaan loopt.

We got you covered, babe!


Heb je nog vragen? 

Dan mag je die mailen naar support@doelgerichtecoaching.nl

Of, nog leuker, stuur me een appje op +31638863084

We denken graag met je mee of dit voor jou het juiste programma op het juiste moment is!

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Prisca Visser en Irene Putting.