Breek los uit de gevangenis van je perfectionisme 

Voel je ontspannen en zelfverzekerd wanneer je ontdekt welk leven écht bij je past

Ja, ik ben geinteresseerd in het VIP-traject

Je wilt graag een veel relaxter leven, met minder stress door je eigen hoge normen.

Je doet altijd zo hard je best en je bent zo bang om te falen en niet goed genoeg te zijn. En dat is hartstikke vermoeiend. Je zou niets liever willen dan weten hoe je dit kon veranderen.

Je wilt heel graag weer kunnen ontspannen als je thuis bent, en niet continu aan je werk of je studie denken. Maar op dit moment lukt dat voor geen meter: de gedachten aan wat je allemaal moet, nemen je hele brein over. 

Ook wil je er graag achterkomen waar jij écht goed in bent en waar je blij van wordt. Je grootste nachtmerrie is dat je de rest van je leven wegkwijnt in een baan die niet bij je past.  

Je zou willen dat je een balans kon vinden, dat je genoegen kon nemen met minder dan 100% resultaat, in het volste vertrouwen dat het nog steeds goed genoeg is.  

Ik weet precies hoe je je voelt..  

Nu ruim zeven jaar geleden zat ik er flink doorheen. Ik begon na mijn studie psychologie aan het werkende leven. Holy shit, wat vond ik dat heftig!  

Ik deed een management traineeship bij een groot bedrijf en ik stikte bijna van de angst dat ik het allemaal niet goed genoeg zou doen. Ik was continu gestrest en geloofde niet dat dit ooit echt ’over zou gaan’, ik voelde me ongeschikt voor de echte, harde wereld.  

Misschien heb je, net als ik toen, al heel veel zelfhulpboeken gelezen. Al eindeloos vaak geprobeerd om dagelijks te mediteren (maar my god, wat is dat lastig vol te houden als je het super druk hebt).  

Ik voelde me een behoorlijke loser omdat het me niet lukte om 'gewoon' ontspannen te kunnen werken. Herken je iets hiervan? You are not alone honey!

Dit is precies waarom ik het V.I.P.-coachtraject heb gecreëerd. Omdat ik mensen zoals jij hiermee kan helpen om op een veel fijnere manier in het leven te staan.

 

V.I.P.-COACHTRAJECT

voor perfectionisten

Mail me je vraag

Dit is wat je krijgt...

6 Individuele coachgesprekken

van 45 minuten, online (via Zoom)

Dit betekent dat ik 100% op jouw situatie kan afstemmen, waardoor we precies kunnen tackelen waar jij nu tegenaan loopt. 

Ongeveer eens in de twee weken* hebben we zo’n gesprek, waarin we samen verkennen wat het belangrijkste punt voor jou is om aan te werken. 

We sluiten elk gesprek af met superconcrete, uitdagende maar haalbare doelen die we in het volgende gesprek met elkaar checken. Zo ben je gegarandeerd van een enorme vooruitgang in je persoonlijke ontwikkeling, want je hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen en te bedenken (je bent al druk genoeg). 

Je hebt mij als jouw persoonlijke cheerleader naast je gedurende het hele traject :) 

* We plannen aan het eind van elk gesprek samen een nieuw moment. Meestal zal er zo’n twee weken tussen de gesprekken zitten, maar dit stemmen we helemaal af op jouw behoefte van dat moment. Er kan dus ook meer of minder tijd tussen de gesprekken zitten.  


Ongelimiteerde e-mailsupport

Tussen de coachgesprekken door  

Dit betekent dat je altijd mag mailen wanneer je ergens tegenaan loopt (denk aan een spannend gesprek met je leidinggevende), zodat ik je ook tussen de gesprekken door van tips en support kan voorzien. 

Of juist wanneer je wilt delen wat er al wel heel goed gaat, vergeet niet dat ik je persoonlijke cheerleader ben! 

Ik weet hoe fijn het is om in een dergelijk intensief traject te weten dat je er niet alleen voor staat. Je omgeving begrijpt vaak toch maar ten dele waar je precies doorheen gaat in zo’n ontwikkeling. 

En dan is het heel prettig als er iemand is die precies snapt hoe je je voelt en wat je nu het allermeest nodig hebt.  

Bonus 1

eCourse 'Beter omgaan met zelfkritiek' *  

Als je je op tijd aanmeldt, krijg je toegang tot de eCourse ‘Beter omgaan met zelfkritiek’. En holy shit, dat is wel een belangrijke! 

Want hoe zou het voor je zijn als je voortaan precies wist wat je moest doen om niet in zo’n negatieve spiraal terecht te komen wanneer er iets anders loopt dan je wilde? 

In deze videoserie geef ik je mijn 4 allerbeste tools die je meteen kunt toepassen om veel milder met jezelf om te gaan en die stem van zelfkritiek naar de achtergrond te laten verdwijnen. 

Zodat jij zelf aan het roer van je leven staat en je je niet langer laat tegenhouden door al je angsten voor wat er mis kan gaan!


Bonus 2  

eCourse 'Ontdek jouw ideale balans tussen inspanning & ontspanning'

Verder krijg je, als je je op tijd aanmeldt, toegang tot de eCourse 'Ontdek jouw ideale balans tussen inspanning & ontspanning'  

In deze driedelige videoserie laat ik je zien hoe je voor jezelf de ultieme balans in je leven kunt vinden. Want als je perfectionistische neigingen hebt, kan dit heel ingewikkeld zijn.  

Misschien herken je dat gevoel wel dat je een groot deel van de tijd in de ‘gaan-modus’ zit, omdat je zoveel dingen wilt doen. En dat je dan ‘ineens’ niet meer kan en totaal geen energie meer hebt voor de dingen die je graag doet. En voor de mensen om wie je geeft.  

Als je dit herkent, is deze eCourse helemaal geschikt voor jou. Hiermee krijg je namelijk de concrete stappen in handen om te ontdekken wat de juiste balans voor jou persoonlijk is.  

Voor een veel fijner leven, helemaal afgestemd op hoe jij in elkaar zit en waar jij echt gelukkig van wordt.  

Bonus 3 

eCourse 'Ontdek je droombaan 

In deze eCourse krijg je een stap voor stap uitleg om erachter te komen wat voor werkplek er nou écht bij je past. 

Vaak zijn we alleen gefocust op de inhoud van het werk, terwijl de omgeving (denk aan hoe de sfeer is en hoe je collega’s met je omgaan) ook van cruciaal belang is om je ergens op je plek te voelen. 

Met deze bonus krijg je toegang tot drie exclusieve video's waarin ik je help om dit beeld superscherp voor jezelf te krijgen, zodat je daarna veel beter weet op wat voor soort functies je wel en niet wilt reageren. 

Zodat je niet meer zo enorm hoeft te twijfelen over wat wel en wat niet bij je past. En ik geef je de exacte stappen die je kunt zetten om die droomwerkplek ook daadwerkelijk te vinden (of zelf te creëren!). 

Bonus 4

eCourse 'Betere relaties door minder perfectionisme' 

Dit vind ik echt te leuk om met je te delen! Als je je nu aanmeldt voor het VIP-traject, krijg jij ook nog toegang tot mijn gloedjenieuwe cursus over relaties.

Want ik krijg steeds meer vragen van cliënten in de trant van:

- Hoe kan ik minder veeleisend worden in mijn relatie?

- Ik twijfel altijd zo enorm aan mijn relatie, hoe weet ik nou of dit wel de juiste persoon voor mij is?

- Wat kan ik doen om een partner te vinden die mij waardeert om wie ik ben, zodat ik kan stoppen met me leuker voordoen tijdens dates?

-Hoe kan ik weer gaan genieten van intimiteit in mijn relatie terwijl ik vaak veel te gestrest ben om überhaupt aan sex te denken?

En I LOVE IT! Dit zijn allemaal dingen waar ik zelf als (ex-)perfectionist ook mee heb geworsteld, dus ik weet hoe mega frustrerend en lastig dit kan zijn.

Daarom deel ik in deze eCourse allemaal praktische tips over hoe je hier je weg in kunt vinden. Zodat je uiteindelijk, met of zonder partner, precies weet welke stappen je kunt zetten om happy met jezelf te zijn. En dat is de ultieme basis voor een fijne relatie!


V.I.P.-COACHTRAJECT

voor perfectionistenHoe werkt het aanmelden voor het VIP-traject precies?

Als je interesse hebt in het VIP-traject klik je op onderstaande aanmeldbutton. Vervolgens stuur ik je een aantal kwalificatievragen om te zien of je een (potentieel) geschikte kandidaat bent voor dit traject.

We zullen altijd eerst telefonisch in gesprek gaan om te kijken of er een match is.

Testimonials

"Van tevoren twijfelde ik of ik het traject het financieel volledig waard vond en of ik niet te veel gesprekken zou hebben die ik ook met bijvoorbeeld vriendinnen kan hebben.  

Maar al in het eerste gesprek merkte ik dat Evelien zich herkende in mijn gedachtes en gedrag, omdat ze dit zelf ook heeft meegemaakt. Ik raad vrouwen die hoogopgeleid en perfectionistisch zijn dan ook zeker aan om een traject bij Evelien te volgen.  

Ik merk dat ik mij nu veel relaxter voel, op werk en privégebied. Zo kan ik waar ik mij vroeger erg druk maakte over bepaalde werkzaamheden, daar nu veel relaxter mee omgaan.  

Als je ervoor open staat om iets te veranderen aan jezelf en je omgeving: je krijgt er geen spijt van!"

Anne (25, Communicatie-adviseur) 


"De afgelopen maanden ben ik behoorlijk veranderd. Op werk ben ik minder perfectionistisch, ik stuur er inmiddels bijvoorbeeld vaker een mail uit die ik niet tot in den treure herschreven heb.  

Verder geef ik mijn grenzen nu echt beter aan, zowel op werk als privé. Zo heb ik bij een goede vriend aangegeven dat ik tijdens onze gezamenlijke reis absoluut tijd voor mezelf nodig heb. Ik ga dus vooruit!"

Isabel (39, Hulpverlener)"Ik twijfelde enorm over wel of niet meedoen aan het VIP-traject. Maar ik ben enorm blij dat ik dit wel gedaan heb. Ik kan nu veel beter mijn grenzen bewaken en mijn rust pakken, waar ik eerst altijd maar doorging tot ik helemaal op was.  

Een heel specifiek voorbeeld: Ik heb bijna dit hele weekend niks aan mijn studie gedaan. Ik had dit namelijk echt nodig en ik vond het veel te leuk om tijd door te brengen met vrienden. Dat was zo fijn! 

Ben nu nog steeds volledig stressloos en energiek terwijl ik normaal vlak voor de tentamenweek al veel stress had en al heel moe was." 

Wietske (24, Student)  

"I really wasn’t sure about coaching, but I felt like I had to try something because I was just so stressed about work.

I really want to thank Evelien - our sessions started to make me think and challenge myself - this is more than I expected coaching to actually do for me!"  

Marianne (33, Senior Brand Manager)  


"Ik vond dit traject hartstikke fijn. Ik blijf me er over verbazen hoeveel goede vragen Evelien altijd kan stellen die mij weer aan het denken zetten en uitdagen. Daarnaast ben ik ook erg blij met de oprechte support die ze geeft.  

Ook ben ik er heel blij mee dat ik een grote beslissing heb genomen en dat deze helemaal goed voelt ondanks dat ik eigenlijk niet eens weet waarvoor ik precies gekozen heb. Ik heb namelijk mijn baan opgezegd om een paar maanden naar het buitenland te gaan.  

Ik weet niet of ik deze beslissing zonder Eveliens vragen en enthousiaste meeleven had kunnen maken!"  

Janneke (33, Projectmanager)  

"Ik ben erachter gekomen dat perfectionisme niet iets is wat je bent, maar een state of mind die je - met wat tips, tricks & practice - ook uit kunt zetten.  

Fijne coachgesprekken: down to earth, met humor relativeren, praktische tips om lief te zijn voor jezelf en soms ook gewoon even lekker uithuilen. Top!"

Maaike (35, Manager)


"Wat ik prettig vind aan het VIP-traject is dat het zo persoonlijk is. Evelien is echt zichzelf, erg behulpzaam, betrokken, enthousiast en soms direct waar het nodig is. Ze is rustig en altijd bereid om dingen aan mij uit te leggen, net zolang tot ik het snap. Ik ben blij dat ik met haar samen aan het ontdekken ben wat ik wil in mijn toekomst.  

Daarnaast vind ik de Deep Dives echt een toevoeging aan het traject. De praktische tips die ik daar kreeg, helpen echt! Ik voel me nu een stuk minder gejaagd en merk dat ik veel geconcentreerder werk.  

Ik voel me door dit traject een stuk beter over mijzelf en heb geleerd dat ik mijn gevoelens mag uiten en lief voor mijzelf mag zijn."

Michele (25, Student)  

"Voor ik meedeed aan het traject, voelde ik me opgesloten in mijn agenda. 

Ik was op zoek naar een gevoel van gezonde controle over mijn tijd, zodat ik ruimte zou hebben om echt te kunnen luisteren naar wat ik zelf nodig had.  

Mijn oplossing bleek niet zozeer het creëren van meer tijd te zijn, maar het heel bewust kiezen voor mezelf, en goed luisteren naar mijn lichaam.  

Dat verraste me.  

Het fijnst aan de gesprekken met Evelien vond ik dat ze niet klakkeloos werkt aan de hand van een model, maar haar empathie en haar eigen ervaring als kompas inzet om een gesprek echt op maat te maken voor mij, haar cliënt."

Rhea (28, Student)