4) Ik weet niet of dit wel het juiste moment voor mij is, want ik ben superdruk

Dit is inderdaad een goed punt om over na te denken. Wat kan helpen, is om jezelf af te vragen: waar komt deze zorg precies vandaan?  

* Als het vanuit oprechte steun aan jezelf komt, bijvoorbeeld: “Ik heb al heel veel gesprekken lopen bij een psycholoog en een andere coach en dit traject wordt teveel”, dan is het misschien inderdaad slim om nu nog niet hiermee te starten.  

* Als je zorg gemotiveerd is vanuit angst, bijvoorbeeld: “Ik ben druk en gestrest vanwege werk of studie”, dan zou dit juíst het goede moment kunnen zijn om echt verandering in je leven aan te brengen. Zodat je op de lange termijn minder last krijgt van die stress.  

Als je hier niet helemaal uitkomt, vraag dan zeker een gesprek aan. Ik help je graag om deze vraag verder te onderzoeken.