Dinsdag 26 maart om 19:30. Singles ook welkom!

Gratis online training Hoe laat je perfectionisme in je relatie los?

Ja, ik doe graag mee!

Zijn dit vragen die je jezelf regelmatig stelt?

- Hoe kan ik minder veeleisend worden in mijn relatie?  

- Ik twijfel altijd zo enorm aan mijn relatie, hoe weet ik nou of dit wel de juiste persoon voor mij is?  

- Wat kan ik doen om een partner te vinden die mij waardeert om wie ik ben, zodat ik kan stoppen met me leuker voordoen tijdens dates?  

- Hoe kan ik weer gaan genieten van intimiteit in mijn relatie terwijl ik vaak veel te gestrest ben om überhaupt aan sex te denken?

- Help! De kriebels zijn weg. Betekent dit dat mijn relatie niet meer goed zit?  

Al die vragen heb ik mezelf ook gesteld. 

Het heeft me heel veel tijd gekost om te ontdekken hoe ik mezelf kon zijn in een relatie. Ik heb wat afgedate (schrijf je dat zo?) en ik herinner me nog de vele huilbuien omdat ik soms echt dacht dat het voor mij niet weggelegd was: een fijne relatie hebben. 

Duizenden keren heb ik whatsapp geopend, in de hoop een berichtje van mijn date te zien. Maar als ik dan in een relatie zat, kon ik mega onredelijk zijn tegen de ander. Superboos worden, schijnbaar zonder enige 'goede' aanleiding.

Ik snapte weinig van mezelf, dacht dat ik maar een moeilijk mens was. Werd steeds heen & weer geslingerd tussen 'ik ben niet leuk genoeg' en 'hij is niet leuk genoeg'. 

Tot ik ontdekte dat perfectionisme onder al deze shit lag. En dat het wel degelijk mogelijk is om 'gewoon' een goede relatie te hebben, waarin je je goed voelt over jezelf en de ander. 

Inmiddels heb ik ook al tientallen coachcliënten geholpen om hun perfectionisme in hun relatie los te laten.

En daarom kan ik niet wachten om de eerste les uit mijn gloednieuwe online training met je te delen!  

Online training 'Hoe laat je perfectionisme in je relatie los?'

 De 7 belemmerende overtuigingen die een fijne relatie in de weg staan

T.w.v. €49,50

26 maart, 19:30

-1- 

Ik vertel je mijn persoonlijke verhaal over hoe ik eerst in relaties stond en wat ik heb veranderd waardoor ik me nu 100x relaxter voel

-2- 

Ik deel de 7 belemmerende overtuigingen die ik bij al mijn (perfectionisme-)cliënten zie m.b.t. relaties en hoe je hier anders naar kunt gaan kijken

-3- 

Ik doe je een mooi aanbod voor mijn programma voor perfectionisten, zodat je precies weet of dit wel of niet voor jou geschikt is

Dit zeggen mijn cliënten:


"Het traject heeft me bewust gemaakt van de interactie tussen mijn vriend & mij. Ik kan hem beter mijn behoeftes aangegeven, ik durf minder perfectionistisch te zijn dan hij (hij werkt heel erg veel en heel hard), en bijvoorbeeld lekker te gaan luieren na mijn werk. Ik heb al een paar weken niet gesport en daar voel ik me niet schuldig over, ik voel me er op dit moment juist prima bij." 

Marieke


"Als ik kijk naar mijn relatie dan zit daar wel al een stuk minder twijfel. Dat komt deels omdat ik nu veel andere dingen weer aan mijn hoofd heb. 

Maar aan de andere kant komt dat ook omdat ik wel ben gaan inzien dat het ‘kritische rechter stemmetje’ wel érg aanwezig was in mijn relatie en over mijn vriend, terwijl ik denk dat ik eigenlijk gewoon heel graag bij hem wilde zijn, of ie nu perfect is of niet. 

En dat uit ik de laatste tijd daardoor ook veel makkelijker, ik zoen hem nu eerder uit mezelf of ik zoek gewoon fysiek contact of een knuffel. Daar was ik eerst afstandelijker in. "  

Lianne


“De eerste keer dat ik weer met mijn vriend in gesprek ging na een ruzie, merkte ik dat ik nog wat hard uit de hoek kwam, dus daar heb ik wel wat gevoel bij kunnen stellen dankzij het traject met Evelien. 

Maar toch was er iets bij mijn vriend veranderd: hij had mijn behoefte begrepen (namelijk: niet alleen kritiek krijgen op wat er niet goed aan me is, maar dat hij ook zegt wat ik wél goed doe).

 's Avonds in bed heeft hij uit zichzelf punten opgenoemd die hij tof vindt van de dingen die ik doe en waar hij trots op is. Dus daar heb ik hem heel erg voor bedankt, dat voelde superfijn.”

Renske


"Voor ik meedeed aan dit programma had ik angst/zorgen/twijfel over mezelf, andere mensen en over de toekomst met betrekking tot daten en relaties. Nu voel ik meer (zelf)vertrouwen, ik ben positiever.  

Ook weet ik nu beter: - Wat een stabiele, betekenisvolle, positieve relatie voor mij betekent (en wat het níet is) - Hoe ik op mezelf kan rekenen en mezelf kan geven wat ik nodig heb; - Wat ik belangrijk vind in een relatie en in het contact met de ander; Welke stappen ik kan zetten om te leren omgaan met mijn blokkades/frustraties.  

Evelien legt concepten/dingen helder uit en laat me dingen zien die ik in mijn eentje niet kon inzien over bijvoorbeeld een situatie of iets waar ik mee worstel. Ik waardeer haar luchtige, vrolijke, humoristische stijl van coachen.  

Ik raad het je dan ook aan om een traject bij Evelien te volgen, zeker als je last hebt van perfectionisme kan dit echt waardevol zijn!"

Linda

Een aantal van de opdrachtgevers voor wie ik werk: