Goed Genoeg 

Hét online programma voor perfectionisten
die een relaxter & gelukkiger leven willen leiden

 Herken je dit?

 * Je wilt meer rust in je leven. Op dit moment ga je maar door-door-door en je voelt je vaak gejaagd

* Je zou graag minder streng voor jezelf zijn, maar op dit moment raast de zelfkritiek door je hoofd  

* Je bent zo moe van alles wat je van jezelf moet, je zou graag meer ruimte willen hebben voor de dingen die je wilt (maar wat wil je eigenlijk?)  

* Je maakt je vaak veel te druk om wat anderen van je vinden of van je verwachten. Dit kost je megaveel tijd & energie

* Je maakt je weleens zorgen: wat gebeurt er met je gezondheid als je zoveel stress blijft houden? 

* Je reflecteert al veel op jezelf, dus je weet wat er moet veranderen. Maar het lukt je niet om dit ook echt voor elkaar te krijgen. Jouw grote vraag is HOE DOE IK DIT?  

Yes, dit herken ik

Ik weet precies hoe je je voelt..  

Tien jaar geleden zat ik er flink doorheen. Ik begon na mijn studie psychologie aan het werkende leven. Holy shit, wat vond ik dat heftig!  

Ik deed een management traineeship bij een groot bedrijf en ik stikte bijna van de angst dat ik het allemaal niet goed genoeg zou doen. Ik was continu gestrest en geloofde niet dat dit ooit echt ’over zou gaan’, ik voelde me ongeschikt voor de echte, harde wereld.  

Misschien heb je, net als ik toen, al heel veel zelfhulpboeken gelezen. Al eindeloos vaak geprobeerd om dagelijks te mediteren (maar my god, wat is dat lastig vol te houden als je het super druk hebt). 

Ik voelde me een behoorlijke loser omdat het me niet lukte om 'gewoon' te ontspannen. En me 'gewoon' ok te voelen.You are not alone honey!

Tot ik erachter kwam wat me al die tijd in de weg had gezeten. Perfectionisme! En dat terwijl ik mezelf nooit als perfectionist had gezien.

Het was zó'n openbaring toen ik de stappen ontdekte om dit los te laten. Dit is precies waarom ik het online programma Goed Genoeg heb gecreëerd. 

Het kan ook anders! Stel je eens voor hoe dit zou zijn...

* Je hebt meer dan genoeg energie, niet alleen voor de dingen die moeten, maar juist ook voor de dingen waar je van geniet

* Op dagen dat je gespannen bent of je onzeker voelt, weet je precies welke stappen je kunt zetten om jezelf hier doorheen te helpen  

* Je hebt veel meer ruimte in je hoofd, waardoor je 100% aanwezig bent wanneer je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt

* Je weet hoe het voelt om op jezelf te vertrouwen. En je weet ook hoe je steeds naar dit gevoel kunt terugkeren wanneer je het moeilijk hebt

* Doordat je precies weet wat er wel en niet bij je past, maak je elke dag de keuzes die jouw droomleven dichterbij brengen: een leven waarin je helemaal trouw bent aan wie jij bent

Charlotte is een mooi voorbeeld van iemand die dit ontdekte toen ze meedeed aan Goed Genoeg.
Ze plaatste er dit bericht over op LinkedIn:

Ben je benieuwd naar Charlotte's verhaal? In deze podcast vertelt ze super eerlijk over haar twijfels om mee te doen aan Goed Genoeg. En wat het haar uiteindelijk heeft opgeleverd.

In Goed Genoeg ontdek je:

>> Hoe je een relaxt & gelukkig leven kunt leiden door minder streng voor jezelf te zijn

>> De allerbeste tools die je meteen kunt toepassen om mild met jezelf om te gaan zodat je voelt dat je het leven aankunt - ook op een stressvolle dag

>> Hoe je die stem van zelfkritiek naar de achtergrond kunt laten verdwijnen waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt

>> De concrete stappen om jouw persoonlijke ideale balans te creëren zonder in de 'ik heb nog geen rust verdiend'-valkuil te stappen

>> Dé manier om los te komen uit die 'altijd maar doorgaan'-modus zodat je eindelijk kunt genieten van vrije tijd 

>> Hoe je supergoed voor jezelf zorgt zonder schuldgevoel, waardoor je je weer energiek voelt 

>> Hoe je minder hard kunt werken terwijl je collega's je meer complimenten geven dan ooit

>> De manier om resultaten te bereiken waar je tevreden over kunt zijn, zonder je urenlang af te vragen of het wel goed genoeg is

>> Hoe je met 100% aandacht kunt zijn bij de mensen van wie je houdt, zonder steeds te worden afgeleid door gedachtes over alles wat je nog moet doen

Betere resultaten door minder streng voor jezelf te zijn  

Toen ik Wietske leerde kennen, was ze iemand die altijd maar doorging. Wanneer er een tentamenperiode aankwam, studeerde ze vaak wel 12 uur op een dag. Ze had het gevoel dat dit nodig was om voldoendes te halen. Ze was bang dat als ze zichzelf rust zou gunnen, dat het dan mis zou gaan.  

Tot ze ging experimenteren met pauzes nemen. Met een planning maken die gewoon haalbaar was en waarin ook voldoende ruimte was voor ontspanning. En voor uitloop. En voor heerlijke vrije dagen die ze precies zo mocht besteden als ze zelf wilde. Dit was totaal nieuw voor haar.  

En ze merkte al snel dat haar hoofd leger werd. Dat ze meer ruimte had om de stof op te nemen. En vooral: dat ze zich veel relaxter voelde!  

Het voelde nog wel spannend, zou ze op deze manier wel net zulke resultaten halen als toen ze nog 2x zo hard werkte? Na de tentamenperiode kreeg ik dit bericht van Wietske:

Heerlijk toch, om juist betere resultaten te halen, terwijl je minder uren aan het werk bent? (En minder aan het stressen bent!)

Zo werkt meedoen aan Goed Genoeg: 

* Zodra je je hebt aangemeld, krijg je direct toegang tot de eerste 2 modules. Zo kun je (als je dat wilt) direct aan de slag om een minder druk & stressvol leven te krijgen én om de groeimindset aan te leren.

* Vanaf dan ontvang je elke twee weken een reminder e-mail voor de modules.

* Je kunt alle lessen downloaden, waardoor je levenslang toegang houdt. Zo kun je volledig je eigen tempo bepalen. Dus ook als je lang op vakantie gaat of een hele drukke periode hebt, maakt dat niets uit. Je kunt aan de slag wanneer het voor jou het beste uitkomt!  


Belangrijk! Dit programma is niet voor iedereen.

Even heel eerlijk: dit programma werkt alleen als jij bereid bent een verandering in je leven te maken.

Voel je dat je hier zó aan toe bent, dat je niet opgeeft zelfs als het even tegenzit? (Denk aan: je had een drukke week en daardoor loop je nu wat achter. Geef je op of pak je de draad weer op?) Je hoeft jezelf niet te veroordelen wanneer het allemaal niet in één keer lukt. Je mag jezelf de ruimte geven om steeds opnieuw terug te keren naar alle mooie lessen die ik voor je in petto heb.

Dus mijn vraag aan jou is: neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat jij de stappen gaat zetten op weg naar jouw droomleven.


Ik stel deze bonussen tijdelijk voor je beschikbaar:

* Mini-training ‘Omgaan met Uitstelperfectionisme’ (t.w.v. €97,-, gecreëerd door Rhea Steensma, dé expert op het gebied van uitstelgedrag)

* De eCourse 'Ontdek je droombaan & je droomleven' (t.w.v. €197,-)

En nog een paar hele toffe eCourses (o.a. over hooggevoeligheid & perfectionisme, relaties & perfectionisme, vrijheid rondom eten en moederschap).

Deze bonussen komen automatisch voor jou beschikbaar na afloop van de lessen van Goed Genoeg.

Dit zeiden deelnemers tijdens Goed Genoeg:

Het is een investering

Ik weet hoe spannend investeren in jezelf kan voelen. Toch weet je één ding zeker: als je geen stappen zet, verandert er niks. 

Dit zijn de vragen die mij altijd helpen om dit soort keuzes te maken: * Wat frustreert me momenteel? (Bv te lang doorwerken/niet echt durven gaan voor een gedroomde volgende stap) * Welk effect heeft deze 'frustrerende' situatie nu op mijn leven? * Wat zou het me kosten (aan tijd/energie/gemiste kansen etc) als ik hier nu niets mee doe? * Wat zou ik het allerliefste willen/wat is mijn grootste verlangen? * Welk effect zou het op mijn leven hebben als ik dat zou kunnen bereiken? * Voelt dit traject als de juiste match voor mij?  Elk uur dat je in je persoonlijke ontwikkeling investeert, levert je een veelvoud aan tijd op in de toekomst

We zijn zo geneigd om ons tegen te laten houden omdat we nu 'te druk' zijn. Maar als je tijd maakt voor de dingen die er echt toe doen, wordt het leven niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. 

Hoeveel tijd zou het jou opleveren als je niet meer alles 'perfect' hoefde te doen? Ik heb zelf gemerkt dat het me uren op een dag scheelt om niet meer zo druk te zijn in mijn hoofd met alles wat er 'moet'. En dat levert me niet alleen veel tijd op, maar vooral ook kwaliteit. Kwaliteit van leven :)

Goed Genoeg is ook geschikt voor mensen die al veel geprobeerd hebben

Ik heb zelf talloze cursussen gevolgd, coaching en therapie gehad en honderden zelfhulpboeken gelezen. Alleen de meest essentiële dingen die écht een verschil maken heb ik toegevoegd aan dit programma.

80% van onze deelnemers heeft al weleens coaching of therapie gehad (of nog steeds). Goed Genoeg is een mooie, specifieke aanvulling op de algemenere hulp die reguliere coaching of therapie biedt.


Je hoeft het niet alleen te doen

Dankzij mijn eigen struggles en de meer dan 500 deelnemers die je voorgingen, heb ik de allerbeste en snelste stappen voor je op een rij gezet om je perfectionisme los te laten.

Dus wil je het zelf doen, of gun je jezelf het fijne gevoel van ondersteund worden met de juiste richting?


Je houdt levenslang toegang tot de lessen  

Je mag alle materialen downloaden. Dit betekent dat je ook na afloop van het programma altijd terug kunt keren naar de waardevolle inzichten en praktische tips die je hier leert. En het betekent dat je helemaal je eigen tempo kunt volgen.

Nu krijg je bovendien na de lessen van Goed Genoeg deze bonussen extra:

* eCourse: 'Ontdek je droombaan & je droomleven' (t.w.v. €97,-)

Als je erg twijfelt over wat je precies wilt in het leven, is deze eCourse helemaal geschikt voor jou! Hierin kom je erachter wat voor werk(plek) écht bij je past. En ontdek je de super praktische handvaten om elke dag en stap dichter bij jouw droomleven te komen. Hoe zou het zijn om voortaan precies te weten welke keuze de juiste voor jou is? Omdat je een razendsterke intuïtie hiervoor hebt ontwikkeld? Heerlijk toch?

* Training 'Uitstelperfectionisme' (t.w.v. €97,-)

Maak jij taken zo groot in je hoofd, dat je vaak maar niet eens begint? Of heb je het idee dat je iets in één keer goed moet doen, waardoor de drempel enorm hoog wordt? Rhea Steensma helpt jou in deze fijne mini-training om dit patroon van uitstelperfectionisme voor eens en altijd te doorbreken.

* Jouw persoonlijke HSP-plan

Veel perfectionisten zijn hooggevoelig (HSP). In deze bonus ontdek je in 3 lessen hoe je kunt omgaan met onder- en overprikkeling en hoe je een fijne balans vindt in je leven.

"Het programma zet inzichten op een rij die ik zelf soms al wel kende, maar waar ik nog niet zo bewust mee omging.  

Ik weet bijvoorbeeld al lang dat ik wat meer pauze moet houden en wat meer zou moeten ontspannen voor een gezonde balans, maar toch doe ik het niet.  

Het helpt me erg om iemand te horen zeggen dat dat super belangrijk is om te doen en dat ik mezelf die tijd mag gunnen."  

Margot (30, eigenaar van sociale onderneming Het Leerstation)

Dit kan meedoen aan Goed Genoeg je opleveren:

Als je heel eerlijk bent, klopt het dan dat je het gevoel hebt dat er meer in je leven zit dan je er nu uithaalt? Zo ja, dan nodig ik je uit om minder streng voor jezelf te worden. 

Als je minder streng wordt voor jezelf, dan:

>> Geniet je elke dag meer doordat je niet langer alleen maar bezig bent met alles wat er moet

>> Bereik je moeitelozer betere resultaten in je werk of studie omdat je hoofd niet meer zo vol zit met al je zelftwijfels

>> Kom je erachter wat je écht wilt wanneer je je minder druk maakt om de verwachtingen van anderen

>> Maak je je niet langer zorgen over de stress die je ervaart, omdat je precies weet wat je kunt doen om die te verminderen

Wat maakt Goed Genoeg anders dan andere cursussen of het lezen van een boek?

Ik weet uit eigen ervaring dat je op eigen kracht (met boeken en andere goedkope resources) een eind kunt komen. Maar ik heb ook gemerkt dat wanneer ik investeer in hulp van iemand die al is waar ik wil zijn (bijvoorbeeld: iemand die haar perfectionisme al heeft losgelaten), ik een stuk sneller stappen zet. Dit zie ik ook gebeuren bij de deelnemers aan Goed Genoeg. 

Hoeveel tijd zou het jou kunnen schelen als je het niet allemaal zelf hoefde te bedenken? 

Ik heb Goed Genoeg opgebouwd met mijn kennis van hoe je op de lange termijn gedrag verandert. Dat is dus anders dan één keer een training volgen of een boek lezen. In dit programma leer je de stappen om jezelf blijvend te ontwikkelen naar een relaxter leven dat beter bij je past.

Dit zeiden deelnemers na afloop van Goed Genoeg:

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Prisca Visser en Irene Putting.