De deuren voor Goed Genoeg zijn nu gesloten, maar je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Dan hoor je als eerste wanneer je weer mee kunt doen :) 

Goed Genoeg 

Hét online programma voor perfectionisten

Ja, ik hoor graag wanneer de deuren van Goed Genoeg weer opengaan

Herken je dit?

 * Je wilt meer rust in je leven 

* Je zou graag minder streng voor jezelf zijn, maar op dit moment raast de zelfkritiek door je hoofd

* Je bent behoorlijk moe van alles wat je van jezelf moet, je zou graag meer tijd en ruimte willen hebben voor de dingen die je wilt (maar wat wil je eigenlijk?)

* Je maakt je vaak druk om wat anderen van je vinden of van je verwachten, en hier baal je van. Maar je hebt geen idee hoe je dit kunt veranderen.  

Ik weet precies hoe je je voelt..  

Nu ruim zeven jaar geleden zat ik er flink doorheen. Ik begon na mijn studie psychologie aan het werkende leven. Holy shit, wat vond ik dat heftig!  

Ik deed een management traineeship bij een groot bedrijf en ik stikte bijna van de angst dat ik het allemaal niet goed genoeg zou doen. Ik was continu gestrest en geloofde niet dat dit ooit echt ’over zou gaan’, ik voelde me ongeschikt voor de echte, harde wereld.  

Misschien heb je, net als ik toen, al heel veel zelfhulpboeken gelezen. Al eindeloos vaak geprobeerd om dagelijks te mediteren (maar my god, wat is dat lastig vol te houden als je het super druk hebt).  

Ik voelde me een behoorlijke loser omdat het me niet lukte om 'gewoon' ontspannen te kunnen werken. Herken je iets hiervan? You are not alone honey!

Dit is precies waarom ik het online programma Goed Genoeg heb gecreërd. 

Goed Genoeg

het online programma voor perfectionisten

€1497,-

Dit is wat je krijgt...

Online programma 'Goed genoeg'  

Ontdek in 9 weken hoe je je perfectionisme los kunt laten  

Ik neem je stap voor stap mee in alles wat je nodig hebt om je perfectionisme los te laten. Dit zijn de stappen die ik zelf ook gezet heb en waar ik al mijn coachcliënten doorheen help.  

In dit 9 weken durende programma onderga je een transformatie op weg naar een veel relaxter & gelukkiger leven door het loslaten van je perfectionisme. 

Je houdt een halfjaar lang toegang tot alle materialen, zodat je het programma helemaal in je eigen tempo kunt volgen. 


Maandelijkse live Q&A  

Een halfjaar lang (dus 6 x)  

Gedurende een jaar krijg je toegang tot mijn maandelijkse live online Q&A-sessie. Dit betekent dat ik al je vragen uitgebreid kan beantwoorden. Want je komt geheid lastige situaties tegen, die iets meer verdieping vragen.

Op deze manier krijg je gedurende een heel jaar mijn kennis en support om je perfectionisme los te laten. Je hoeft het dus allemaal niet alleen te doen, hoe fijn is dat?


Toegang tot de Facebook Community

Exclusief voor betalende cliënten 

Hier heb je de kans om al je vragen/struggles of juist je successen te delen, en ik zal minimaal 1 keer per week antwoorden. Moeilijk gesprek met je leidinggevende? Of is het je juist gelukt om pauze te nemen, terwijl je dat eerlijk zo moeilijk vond? Dit is déplek om dat alles te delen.

Maar ook zul je merken dat je niet de enige bent die tegen dit soort dingen aanloopt. Je bent niet gek & je bent niet alleen, hoe fijn is het om dat te weten? In deze community supporten we elkaar om minder perfectonistisch in het leven te staan.Inhoud van het progamma

Module 1 (week 1 t/m 3)  

'Beter omgaan met zelfkritiek'

In de eerste drie weken van het programma gaan we aan de slag met de module ‘Beter omgaan met zelfkritiek’. En holy shit, dat is wel een belangrijke!  

Want hoe zou het voor je zijn als je voortaan precies wist wat je moest doen om niet in zo’n negatieve spiraal terecht te komen wanneer er iets anders loopt dan je wilde?  

In deze lessen geef ik je mijn allerbeste tools die je meteen kunt toepassen om veel milder met jezelf om te gaan en die stem van zelfkritiek naar de achtergrond te laten verdwijnen.  

Zodat jij zelf aan het roer van je leven staat en je je niet langer laat tegenhouden door al je angsten voor wat er mis kan gaan!  

Week 1: Leer je kritische rechter (her)kennen  

Week 2: 4 Vragen die je helpen om je zelfkritiek om te buigen  

Week 3: De 3 beste tools om met zelfkritiek om te gaan

Module 2 (week 4 t/m 6)  

'Ontdek jouw ideale balans tussen inspanning & ontspanning'  

In deze module laat ik je zien hoe je voor jezelf de ultieme balans in je leven kunt vinden. Want als je perfectionistische neigingen hebt, kan dit heel ingewikkeld zijn.  

Misschien herken je dat gevoel wel dat je een groot deel van de tijd in de ‘gaan-modus’ zit, omdat je zoveel dingen wilt doen. En dat je dan ‘ineens’ niet meer kan en totaal geen energie meer hebt voor de dingen die je graag doet. En voor de mensen om wie je geeft.  

Als je dit herkent, is deze module helemaal geschikt voor jou. Hiermee krijg je namelijk de concrete stappen in handen om te ontdekken wat de juiste balans voor jou persoonlijk is.  

Voor een veel fijner leven, helemaal afgestemd op hoe jij in elkaar zit en waar jij echt gelukkig van wordt.  

Week 4: De grootste misvatting over ontspanning: zo trap jij niet meer in de ‘Ik heb nog geen rust verdiend’-valkuil  

Week 5: Vind jouw ideale balans, ook als het niet in één keer lukt  

Week 6: Zo kun je meer genieten & stilstaan bij je successen  

Module 3 (week 7 t/m 9)

Ontdek je droombaan & je droomleven'

In deze module krijg je alle tools in handen om erachter te komen wat voor werkplek en -belangrijker nog- wat voor leven er nou écht bij je past.  

Vaak zijn we alleen gefocust op de inhoud van het werk, terwijl de omgeving (denk aan hoe de sfeer is en hoe je collega’s met je omgaan) ook van cruciaal belang is om je ergens op je plek te voelen.  

In deze module help ik je om een superscherp voor jezelf te krijgen welke baan en welk leven er echt bij je passen, zodat je veel beter weet op wat voor soort functies je (in de toekomst) wel en niet wilt reageren. Hoef je niet meer zo enorm te twijfelen over wat wel en wat niet bij je past.  

En ik geef je de exacte stappen die je kunt zetten om je droomleven te creëren, op een praktische & &aalbare manier.  

Week 7: Zo ziet jouw droomwerkplek eruit  

Week 8: Breng je droomleven in kaart  

Week 9: Zet elke dag een concrete stap op weg naar je droomleven (en droombaan!)  


Goed Genoeg

het online programma voor perfectionisten

€1497,-

Testimonials 

"Van tevoren twijfelde ik of ik het traject het financieel volledig waard vond en of ik niet te veel gesprekken zou hebben die ik ook met bijvoorbeeld vriendinnen kan hebben.  

Maar al in het eerste gesprek merkte ik dat Evelien zich herkende in mijn gedachtes en gedrag, omdat ze dit zelf ook heeft meegemaakt. Ik raad vrouwen die hoogopgeleid en perfectionistisch zijn dan ook zeker aan om een traject bij Evelien te volgen.  

Ik merk dat ik mij nu veel relaxter voel, op werk en privégebied. Zo kan ik waar ik mij vroeger erg druk maakte over bepaalde werkzaamheden, daar nu veel relaxter mee omgaan.  

Als je ervoor open staat om iets te veranderen aan jezelf en je omgeving: je krijgt er geen spijt van!"

Anne (25, Communicatie-adviseur) 


"De afgelopen maanden ben ik behoorlijk veranderd. Op werk ben ik minder perfectionistisch, ik stuur er inmiddels bijvoorbeeld vaker een mail uit die ik niet tot in den treure herschreven heb.  

Verder geef ik mijn grenzen nu echt beter aan, zowel op werk als privé. Zo heb ik bij een goede vriend aangegeven dat ik tijdens onze gezamenlijke reis absoluut tijd voor mezelf nodig heb. Ik ga dus vooruit!"

Isabel (39, Hulpverlener)"Ik twijfelde enorm over wel of niet meedoen aan het traject. Maar ik ben enorm blij dat ik dit wel gedaan heb. Ik kan nu veel beter mijn grenzen bewaken en mijn rust pakken, waar ik eerst altijd maar doorging tot ik helemaal op was.  

Een heel specifiek voorbeeld: Ik heb bijna dit hele weekend niks aan mijn studie gedaan. Ik had dit namelijk echt nodig en ik vond het veel te leuk om tijd door te brengen met vrienden. Dat was zo fijn! 

Ben nu nog steeds volledig stressloos en energiek terwijl ik normaal vlak voor de tentamenweek al veel stress had en al heel moe was." 

Wietske (24, Student)  

"I really wasn’t sure about coaching, but I felt like I had to try something because I was just so stressed about work.

I really want to thank Evelien - our sessions started to make me think and challenge myself - this is more than I expected coaching to actually do for me!"  

Marianne (33, Senior Brand Manager)  


"Ik vond dit traject hartstikke fijn. Ik blijf me er over verbazen hoeveel goede vragen Evelien altijd kan stellen die mij weer aan het denken zetten en uitdagen. Daarnaast ben ik ook erg blij met de oprechte support die ze geeft.  

Ook ben ik er heel blij mee dat ik een grote beslissing heb genomen en dat deze helemaal goed voelt ondanks dat ik eigenlijk niet eens weet waarvoor ik precies gekozen heb. Ik heb namelijk mijn baan opgezegd om een paar maanden naar het buitenland te gaan.  

Ik weet niet of ik deze beslissing zonder Eveliens vragen en enthousiaste meeleven had kunnen maken!"  

Janneke (33, Projectmanager)  

"Ik ben erachter gekomen dat perfectionisme niet iets is wat je bent, maar een state of mind die je - met wat tips, tricks & practice - ook uit kunt zetten.  

Fijne stijl: down to earth, met humor relativeren, praktische tips om lief te zijn voor jezelf en soms ook gewoon even lekker uithuilen. Top!"

Maaike (35, Manager)


"Wat ik prettig vind aan het traject is dat het zo persoonlijk is. Evelien is echt zichzelf, erg behulpzaam, betrokken, enthousiast en soms direct waar het nodig is. Ze is rustig en altijd bereid om dingen aan mij uit te leggen, net zolang tot ik het snap. Ik ben blij dat ik met haar samen aan het ontdekken ben wat ik wil in mijn toekomst.  

Ik voel me nu een stuk minder gejaagd en merk dat ik veel geconcentreerder werk.  

Verder voel ik me door dit traject een stuk beter over mijzelf en heb geleerd dat ik mijn gevoelens mag uiten en lief voor mijzelf mag zijn."

Michele (25, Student)  

"Voor ik meedeed aan het traject, voelde ik me opgesloten in mijn agenda. 

Ik was op zoek naar een gevoel van gezonde controle over mijn tijd, zodat ik ruimte zou hebben om echt te kunnen luisteren naar wat ik zelf nodig had.  

Mijn oplossing bleek niet zozeer het creëren van meer tijd te zijn, maar het heel bewust kiezen voor mezelf, en goed luisteren naar mijn lichaam.  

Dat verraste me."

Rhea (28, Student)  Goed Genoeg

het online programma voor perfectionisten

 €1497,-