7) Wat als dit programma toch niet voor mij werkt?

Ik vind het belangrijk dat je geen enkel risico loopt. Ik weet hoe spannend het is om in jezelf te investeren, zeker als je nog niet weet of dit echt voor jou gaat werken. En ik sta achter de waarde van mijn programma.  

Mocht je daarom niet het gevoel hebben dat je voldoende resultaat behaalt met de lessen, dan bied ik je de volgende niet goed-geld terug garantie.

Dit is hoe het werkt:  

* Bekijk alle lessen & doe alle oefeningen van week 1 t/m 4  

* Mail me vóór 1 maart 2019 (info@doelgerichtecoaching.nl) dat het programma niet voldoet aan je verwachtingen en waarom. Voeg de ingevulde werkboeken en je rekeningnummer toe. Je hebt hiermee dus 5 weken de tijd om de eerste 4 weken van het programma te volgen en te bepalen of je het waardevol genoeg vindt.

* Ik stort het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening  

Dit doe ik omdat ik alleen tevreden klanten wil, en het stimuleert je ook om echt met de materialen aan de slag te gaan :)