100% Tevredenheidsgarantie: Wat als deze aanpak voor mijn werknemer toch niet werkt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat we erachter komen dat dit traject het toch niet voor jouw werknemer is. 

Daarom bied ik, naast het gratis eerste coachgesprek, ook een volledige geld-terug periode aan van twee weken.  

Concreet betekent dit dat als je werknemer zich bedenkt binnen twee weken na het besluit om mee te doen aan het VIP-traject, de organisatie de volledige investering terugkrijgt. Het enige wat je werknemer hiervoor hoeft te doen, is mij een e-mail sturen met de reden waarom hij/zij stopt met het VIP-coachtraject.  

Let wel: je werknemer mag in die periode van 2 weken dus zelfs mijn online trainingen bekijken en alsnog besluiten om niet mee te doen met het traject! Dit doe ik, omdat ik graag wil werken met mensen die volledig enthousiast zijn en gemotiveerd zijn voor een verandering in hun leven.

Verder vind ik het ook na die 2-weken periode belangrijk om te weten hoe ik jou het beste kan helpen. Na 4 gesprekken (dus halverwege het traject) evalueer ik het traject kort met je werknemer: wat vindt hij/zij fijn aan het traject en wat kan er beter? Zo houden we samen goed in de gaten dat de ontwikkeldoelen gehaald worden.  

Een of twee evaluatiemomenten samen met jou als leidinggevende of andere contactpersoon vanuit de organisatie behoort ook tot de mogelijkheden.  

Plan hieronder direct een belafspraak om e.e.a. te bespreken op een moment dat je uitkomt.