Ik wil dat je geen enkel risico loopt, dus dit is mijn 100% tevredenheid geld-terug garantie:  

1) We gaan eerst samen in gesprek om te ontdekken of er een goede match is tussen jou, mij en het traject. Dit gesprek is mijn kado aan jou, het is volledig vrijblijvend.  

2) Als je vervolgens besluit om mee te doen aan het VIP-coachtraject, krijg je direct toegang tot het Bonusportaal waar jouw exclusieve bonussen op je wachten: de eCourses en het eBook!  

3) Als je binnen twee weken na het besluit om mee te doen toch merkt dat dit traject niet goed voor je voelt, krijg je je volledige investering terug. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een e-mail naar me sturen met de reden waarom je besluit te stoppen met het VIP-traject en ik zorg dat het geld zo snel mogelijk weer op jouw rekening staat.  

Deze over-the-top garantie geef ik je om 2 redenen: * Ik geloof enorm in mijn traject en ik wil hiermee alle twijfel en zorg bij je wegnemen over de investering. * Ik geef je hiermee alle gelegenheid om te ontdekken of dit traject ├ęcht bij jou past. Dit werkt ook voor mij heel fijn, omdat ik zo alleen maar werk met mensen die ├ęcht gemotiveerd zijn om een verandering in hun leven te maken.