Veelgestelde vragen over webinar

Sex & Perfectionisme

YES, IK WIL ERBIJ ZIJN!

1) Wanneer is de training precies?

Zaterdag 27 november om 10:00

2) Hoe lang duurt de training?

Ongeveer 2 uur. Maar als je er niet de volledige 2 uur bij kunt zijn, raad ik je toch aan je aan te melden.

3) Ik kan er niet live bij zijn, wat nu?

Meld je toch aan. Mocht ik dan een replay van de training rondsturen, dan ontvang je die vanzelf in je inbox :)

4) Wordt dit een heel ongemakkelijke seksuele bijeenkomst?

Look, I get it: veel mensen ervaren ongemak en schaamte rondom het onderwerp sex. Ik beloof je dat ik het keurig houd en dat je niks geks hoeft te doen. Puur luisteren naar mijn verhaal en kijken of je dingen herkent.

Het kan wel fijn zijn om even een plekje voor jezelf op te zoeken en daar met een koptelefoon mee te luisteren als je huisgenoten hebt. Alleen zodat je niet bezig bent met wat anderen ervan vinden dat je dit webinar bijwoont.

5) Ik weet niet zeker of ik perfectionistisch ben, kan ik toch meedoen?

Je bent sowieso welkom om aan te sluiten en te kijken of je je in mijn verhaal herkent!

6) Hoe werkt zo'n online training? Ben ik dan ook in beeld?

Een online training werkt super simpel: je klikt op het juiste moment op de link die je in je mail gehad hebt en dan zie je mij vanzelf in beeld verschijnen. Dit kan via elk device (laptop/mobiel etc).

Jij bent zelf niet in beeld en ook niet te horen. Wel kun je meedoen via de chat, bijvoorbeeld om vragen te stellen of jouw ervaringen te delen.

Ik zal jouw naam bij dit webinar niet delen als ik je reactie voorlees, zo blijf je lekker anoniem.

Superleuk als je erbij bent!!!

Liefs, Evelien