-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Goed Genoeg - relatie editie

Hét online programma voor perfectionisten

Ja, ik doe mee aan Goed Genoeg en ik betaal in één keer
Ja, ik doe mee aan Goed Genoeg en ik betaal in 4 termijnen

Herken je dit?

 * Je wilt meer rust in je leven en in je relaties  

* Je zou graag minder streng voor jezelf zijn, maar op dit moment raast de zelfkritiek door je hoofd

* Als je in een relatie zit, baal je van hoe je af en toe tegen je partner doet. Waarom ben je zo vaak onredelijk?

* Je bent behoorlijk moe van alles wat je van jezelf moet, je zou graag meer tijd en ruimte willen hebben voor de dingen die je wilt (maar wat wil je eigenlijk?)

* Je maakt je vaak druk om wat anderen van je vinden of van je verwachten, en hier word je niet blij van. Maar je hebt geen idee hoe je dit kunt veranderen.  

Ik weet precies hoe je je voelt..  

Nu ruim zeven jaar geleden zat ik er flink doorheen. Ik begon na mijn studie psychologie aan het werkende leven. Holy shit, wat vond ik dat heftig!  

Ik deed een management traineeship bij een groot bedrijf en ik stikte bijna van de angst dat ik het allemaal niet goed genoeg zou doen. Ik was continu gestrest en geloofde niet dat dit ooit echt ’over zou gaan’, ik voelde me ongeschikt voor de echte, harde wereld.  

Daarnaast had ik altijd het idee dat ik niet in staat was om een 'normale', fijne relatie te hebben. Het liep uiteindelijk altijd stuk en ik had diep vanbinnen het gevoel dat dat aan mij lag.

Misschien heb je, net als ik toen, al heel veel zelfhulpboeken gelezen. Al eindeloos vaak geprobeerd om dagelijks te mediteren (maar my god, wat is dat lastig vol te houden als je het super druk hebt). En ook geprobeerd 'gewoon wat aardiger te zijn voor je partner'. Drie keer raden hoe goed dat werkt.. 

Ik voelde me een behoorlijke loser omdat het me niet lukte om 'gewoon' ontspannen te kunnen werken. En om 'gewoon' mezelf te zijn in een relatie. Herken je iets hiervan? You are not alone honey!

Dit is precies waarom ik het online programma Goed Genoeg heb gecreërd. 

Goed Genoeg

het online programma voor perfectionisten

€997 €497,- 

Of betaal in 4 maandelijkse termijnen van €147

Dit is wat je krijgt...

1) Relatie eCourse + Online programma 'Goed genoeg'  

Ontdek in 11 weken hoe je je perfectionisme los kunt laten  

Ik neem je stap voor stap mee in alles wat je nodig hebt om je perfectionisme los te laten. Dit zijn exact de stappen die ik zelf ook gezet heb en waar ik al mijn coachcliënten doorheen help.  

Speciaal voor deze ronde van Goed Genoeg starten we met de gloednieuwe 5-weekse eCourse 'Betere relaties door minder perfectionisme'. Zodat je direct de nodige stappen kunt zetten om helemaal jezelf te zijn in je (toekomstige of huidige) relatie.

Vervolgens krijg je toegang tot het 6-weekse programma Goed Genoeg, waarin we een bredere basis leggen voor het loslaten van je perfectionisme. Hier krijg je de tools die je de rest van je leven kunt gebruiken om een veel relaxter & gelukkiger leven te leiden.

En het fijnste is: Je houdt een halfjaar lang toegang tot alle materialen, zodat je het programma helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Het maakt dus niet uit als je op vakantie bent of een week erg druk bent: jij bepaalt wanneer je met de cursus aan de slag gaat.

Scroll door naar beneden voor alle details over de inhoud van de relatie eCourse en Goed Genoeg.


2) Maandelijkse live Q&A  

Een halfjaar lang (dus 6 x)  

Gedurende een halfjaar krijg je toegang tot mijn maandelijkse live online Q&A-sessie. Dit betekent dat ik al je vragen persoonlijk kan beantwoorden. Want je komt geheid lastige situaties tegen, die iets meer verdieping vragen.

Op deze manier krijg je gedurende een halfjaar mijn kennis en support om je perfectionisme los te laten. Je hoeft het dus allemaal niet alleen te doen.

Ook zul je merken dat je je veel herkent in de vragen van anderen. Heel lekker om ook op die manier verder te komen. Je leert zoveel van kijken naar hoe anderen dezelfde struggles die jij hebt, aanpakken!

Dit is het grote verschil met het lezen van een (zelfhulp)boek: je krijgt mij als jouw cheerleader aan je zijde, in plaats van dat je alles maar zelf moet uitzoeken. Hoe fijn is dat?


3) Toegang tot de Whatsapp-supportgroep

Exclusief voor betalende cliënten 

Hier heb je de kans om al je vragen/struggles of juist je successen te delen. We denken met elkaar mee en steken je een hart onder de riem wanneer nodig. Moeilijk gesprek met je leidinggevende? Of is het je juist gelukt om pauze te nemen, terwijl je dat eerlijk zo moeilijk vond? Dit is dé plek om dat alles te delen.

Maar ook zul je merken dat je niet de enige bent die tegen dit soort dingen aanloopt. Je bent niet gek & je bent niet alleen, hoe fijn is het om dat te weten? In deze community supporten we elkaar om minder perfectonistisch in het leven te staan.Inhoud van het online progamma

eCourse  

'Betere relaties door minder perfectionisme'

Kun je je voorstellen hoe het zou voelen om veel relaxter in je relatie te staan? We starten het programma met deze 5-delige eCourse. 

Hierin leer je precies welke stappen er nodig zijn om minder streng voor jezelf én voor je eventuele partner te worden. Zodat je de vrijheid voelt om weer écht te genieten van elkaars gezelschap.

Ook als je single bent, is deze eCourse van onschatbare waarde. Want hoe zou het voor je zijn als je aan het eind van de lessen precies wist wat voor jou belangrijk is in een relatie? Wat jij nodig hebt en hoe je ook jezelf dat nú al kunt geven?

Het doel is om tevreden te worden met jezelf, zodat je uiteindelijk veel gelukkiger kunt zijn met een ander samen. 

Les 1: Zo laat je de 7 belemmerende overtuigingen los die veel perfectionisten over relaties hebben

Les 2: Van zelftwijfel naar zelfliefde: zo word je minder afhankelijk van een partner

Les 3: Eerste hulp bij relatietwijfels: ontdek hoe je helderheid krijgt over of je partner en jij bij elkaar passen

Les 4: Let's talk about sex, baby: leer weer genieten van intimiteit, zonder de druk van allerlei verwachtingen te voelen  

Les 5: Respectvol ruziemaken: zo geef je helder je grenzen aan, zonder je partner allerlei verwijten te maken

Goed Genoeg, Deel 1 (week 1 t/m 3)  

'Beter omgaan met zelfkritiek'

Na de relatie-e-Course gaan we aan de slag met de basis: het loslaten van je perfectionisme.

In Deel 1 van het programma gaan we aan de slag met de module ‘Beter omgaan met zelfkritiek’. En holy shit, dat is wel een belangrijke!  

Want hoe zou het voor je zijn als je voortaan precies wist wat je moest doen om niet in zo’n negatieve spiraal terecht te komen wanneer er iets anders loopt dan je wilde?  

In deze lessen geef ik je mijn allerbeste tools die je meteen kunt toepassen om veel milder met jezelf om te gaan en die stem van zelfkritiek naar de achtergrond te laten verdwijnen.  

Zodat jij zelf aan het roer van je leven staat en je je niet langer laat tegenhouden door al je angsten voor wat er mis kan gaan!  

Week 1: Leer je innerlijke criticus (her)kennen  

Week 2: 4 Vragen die je helpen om je zelfkritiek om te buigen  

Week 3: De 3 beste tools om met zelfkritiek om te gaan

Goed Genoeg, Deel 2 (week 4 t/m 6)  

'Ontdek jouw ideale balans tussen inspanning & ontspanning'  

In Deel 2 van Goed Genoeg laat ik je zien hoe je voor jezelf de ultieme balans in je leven kunt vinden. Want als je perfectionistische neigingen hebt, kan dit heel ingewikkeld zijn.  

Misschien herken je dat gevoel wel dat je een groot deel van de tijd in de ‘gaan-modus’ zit, omdat je zoveel dingen wilt doen. En dat je dan ‘ineens’ niet meer kan en totaal geen energie meer hebt voor de dingen die je graag doet. En voor de mensen om wie je geeft.  

Als je dit herkent, is deze module helemaal geschikt voor jou. Hiermee krijg je namelijk de concrete stappen in handen om te ontdekken wat de juiste balans voor jou persoonlijk is.  

Voor een veel fijner leven, helemaal afgestemd op hoe jij in elkaar zit en waar jij echt gelukkig van wordt.  

Week 4: De grootste misvatting over ontspanning: zo trap jij niet meer in de ‘Ik heb nog geen rust verdiend’-valkuil  

Week 5: Vind jouw ideale balans, ook als het niet in één keer lukt  

Week 6: Zo kun je meer genieten & stilstaan bij je successen  

Bonus 1 (Als je je aanmeldt vóór vanavond 23:00)  

Relatieboost coachcall (online) t.w.v. €147,-

Stel je voor: je hebt iemand met wie je kunt sparren over het grootste struikelblok in je relatie. Zelfs als je geen enorme issues hebt, is het lekker om een keer iemand te spreken die volledig onpartijdig is. En die precies weet hoe je minder streng voor jezelf én voor de ander kunt worden.

In een super selectief groepje bespreken we hoe je direct een stap kunt zetten op weg naar een fijnere relatie. Een hele toffe aanvulling op het online traject, omdat ik je hier persoonlijk coach op datgene wat voor jou nu het meest belangrijk is.

Ook als single is dit mega waardevol, want dan bespreken we jouw grootste uitdaging op het gebied van het aangaan van een relatie.

We plannen deze coachcall met een datumprikker, zodat je de unieke kans hebt hier live bij aanwezig te zijn. 

Dit is een eenmalige bonus, ik weet niet of ik hem vaker zal aanbieden in de toekomst. 

Bonus 2 (Als je je aanmeldt vóór vanavond 23:00)  

'Ontdek je droombaan & je droomleven' t.w.v. €127,-

In deze module krijg je alle tools in handen om erachter te komen wat voor werkplek en -belangrijker nog- wat voor leven er nou écht bij je past.  

Vaak zijn we alleen gefocust op de inhoud van het werk, terwijl de omgeving (denk aan hoe de sfeer is en hoe je collega’s met je omgaan) ook van cruciaal belang is om je ergens op je plek te voelen.  

In deze module help ik je om een superscherp voor jezelf te krijgen welke baan en welk leven er echt bij je passen, zodat je veel beter weet op wat voor soort functies je (in de toekomst) wel en niet wilt reageren. Hoef je niet meer zo enorm te twijfelen over wat wel en wat niet bij je past.  

En ik geef je de exacte stappen die je kunt zetten om je droomleven te creëren, op een praktische & haalbare manier.  

Les 1: Zo ziet jouw droomwerkplek eruit  

Les 2: Breng je droomleven in kaart  

Les 3: Zet elke dag een concrete stap op weg naar je droomleven (en droombaan!)  

Zo lang zijn de bonussen nog beschikbaar:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Goed Genoeg - Relatie editie

het online programma voor perfectionisten

€997 €497,-

Wat eerdere deelnemers zeggen:

"Voor ik meedeed aan dit programma had ik angst/zorgen/twijfel over mezelf, andere mensen en over de toekomst met betrekking tot daten en relaties. Nu voel ik meer (zelf)vertrouwen, ik ben positiever.  

Ook weet ik nu beter: - Wat een stabiele, betekenisvolle, positieve relatie voor mij betekent (en wat het níet is) - Hoe ik op mezelf kan rekenen en mezelf kan geven wat ik nodig heb; - Wat ik belangrijk vind in een relatie en in het contact met de ander; Welke stappen ik kan zetten om te leren omgaan met mijn blokkades/frustraties.  

Evelien legt concepten/dingen helder uit en laat me dingen zien die ik in mijn eentje niet kon inzien over bijvoorbeeld een situatie of iets waar ik mee worstel. Ik waardeer haar luchtige, vrolijke, humoristische stijl van uitleggen en coachen.  

Ik raad het je dan ook aan om een traject bij Evelien te volgen, zeker als je last hebt van perfectionisme kan dit echt waardevol zijn!"  

Linda (34, medewerker bij gemeente)

"Ik twijfelde enorm over wel of niet meedoen aan het traject. Maar ik ben enorm blij dat ik dit wel gedaan heb. Ik kan nu veel beter mijn grenzen bewaken en mijn rust pakken, waar ik eerst altijd maar doorging tot ik helemaal op was.  

Een heel specifiek voorbeeld: Ik heb bijna dit hele weekend niks aan mijn studie gedaan. Ik had dit namelijk echt nodig en ik vond het veel te leuk om tijd door te brengen met vrienden. Dat was zo fijn! 

Ben nu nog steeds volledig stressloos en energiek terwijl ik normaal vlak voor de tentamenweek al veel stress had en al heel moe was." 

Wietske (24, student)

"Van tevoren twijfelde ik of ik het traject het financieel volledig waard vond, maar al snel merkte ik dat Evelien zich herkende in mijn gedachtes en gedrag, omdat ze dit zelf ook heeft meegemaakt. Ik raad vrouwen die hoogopgeleid en perfectionistisch zijn dan ook zeker aan om een traject bij Evelien te volgen.  

Ik merk dat ik mij nu veel relaxter voel, op werk en privégebied. Zo kan ik waar ik mij vroeger erg druk maakte over bepaalde werkzaamheden, daar nu veel relaxter mee omgaan.  

Als je ervoor open staat om iets te veranderen aan jezelf en je omgeving: je krijgt er geen spijt van!"  

Anne (26, communicatie-adviseur)

"Ik ben erachter gekomen dat perfectionisme niet iets is wat je bent, maar een state of mind die je - met wat tips, tricks & practice - ook uit kunt zetten.  

Fijne stijl: down to earth, met humor relativeren, praktische tips om lief te zijn voor jezelf en soms ook gewoon even lekker uithuilen. Top!"

Maaike (35, Manager)

Het programma zet inzichten op een rij die ik zelf soms al wel wist, maar waar ik nog niet zo bewust mee omging. Ik weet bijvoorbeeld al lang dat ik wat meer pauze moet houden en wat meer zou moeten ontspannen voor een gezonde balans, maar toch doe ik het niet. Het helpt me erg om iemand te horen zeggen dat dat super belangrijk is om te doen en dat ik mezelf die tijd mag gunnen. Wat ik dus het fijnst vind aan het programma is de erkenning en aanmoediging. Precies wat ik nodig had, want nu neem ik echt meer pauze :)

Margot (30, eigenaar van sociale onderneming Het Leerstation)

"Voor ik meedeed aan het traject, voelde ik me opgesloten in mijn agenda. 

Ik was op zoek naar een gevoel van gezonde controle over mijn tijd, zodat ik ruimte zou hebben om echt te kunnen luisteren naar wat ik zelf nodig had.  

Mijn oplossing bleek niet zozeer het creëren van meer tijd te zijn, maar het heel bewust kiezen voor mezelf, en goed luisteren naar mijn lichaam. Dat verraste me."

Rhea (28, Student)  

"Wat ik prettig vind aan het traject is dat het zo persoonlijk is. Evelien is echt zichzelf, erg behulpzaam, betrokken, enthousiast en soms direct waar het nodig is. 

Ik voel me nu een stuk minder gejaagd en merk dat ik veel geconcentreerder werk.  

Verder voel ik me door dit traject een stuk beter over mijzelf en heb geleerd dat ik mijn gevoelens mag uiten en lief voor mijzelf mag zijn."

Michèle (25, bijna afgestudeerd)

"Als ik kijk naar mijn relatie dan zit daar nu een stuk minder twijfel. Dat komt deels omdat ik nu veel andere dingen weer aan mijn hoofd heb. 

Maar aan de andere kant komt dat ook omdat ik wel ben gaan inzien dat het ‘kritische rechter stemmetje’ wel érg aanwezig was in mijn relatie en over mijn vriend, terwijl ik denk dat ik eigenlijk gewoon heel graag bij hem wilde zijn, of ie nu perfect is of niet. 

En dat uit ik de laatste tijd daardoor ook veel makkelijker, ik zoen hem nu eerder uit mezelf of ik zoek gewoon fysiek contact of een knuffel. Daar was ik eerst afstandelijker in."

Lianne (26, psycholoog) 


Heb je nog vragen of twijfels? Stuur me gerust een appje! 0624506287

Goed Genoeg - Relatie editie

het online programma voor perfectionisten

€997 €497,-