8) Wat als deze aanpak voor mij toch niet werkt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je erachter komt dat dit traject het toch niet voor je is. En ik wil graag werken met mensen die volledig enthousiast zijn en gemotiveerd om er wat van te maken.  

Daarom bied ik, naast het gratis eerste coachgesprek, ook een volledige geld-terug periode aan van twee weken.  

Concreet betekent dit dat als je je bedenkt binnen twee weken na het besluit om mee te doen aan het VIP-traject, je je volledige investering terugkrijgt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is mij een e-mail sturen met de reden waarom je stopt met het VIP-coachtraject en dan zorg ik dat je het geld zo snel mogelijk terug krijgt.  

Let wel: je mag in die periode van 2 weken dus zelfs je bonussen bekijken en alsnog besluiten om niet mee te doen met het traject! Misschien ben ik te goed van vertrouwen en misschien krijg ik hier enorm veel spijt van, maar ik ga er vanuit dat jij, net als ik, alleen maar goede intenties hebt. En je alleen aanmeldt voor dit traject als je ├ęcht gemotiveerd bent om een verandering in je leven te maken.  

En daarbij wil ik niet dat twijfels over het traject, of de angst om in jezelf te investeren, je in de weg staan. Vandaar mijn crazy aanbieding, zodat jij 0,0 risico loopt.  

Verder vind ik het ook na die 2-weken periode belangrijk om te weten hoe ik jou het beste kan helpen. Na 4 gesprekken (dus halverwege het traject) vraag ik je sowieso per e-mail om een korte evaluatie: wat vind je fijn aan het traject en wat kan er beter? Zo houden we samen goed in de gaten dat jij je ondersteund voelt op de manier die het beste bij jou past.