3) Ik zie online gesprekken niet zitten, kan mijn werknemer face to face gecoacht worden?

Goede vraag en logisch dat je deze zorg hebt. Je wilt immers een oplossing voor je werknemer die ook echt werkt (en online voelt toch minder als 'echt contact'.)  

Om heel eerlijk te zijn, geloofde ik tot zo’n twee jaar geleden ook niet echt in coaching via een internetverbinding. Tot ik zelf een traject aanging bij een Canadese coach (wat 100% via Skype verliep). Ik was zeer positief verrast door de impact die dit traject op mijn leven had en door het gevoel van verbinding dat ik met haar ervaarde, ondanks de fysieke afstand.  

Sinds ik dit in mijn eigen coachpraktijk toepas, merk ik hoe fijn het is dat we allebei in onze eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Niemand heeft reistijd, wat ook lekker efficiënt werkt. En de verbinding is meer dan prima.  

Dit mailde mijn cliënt Dewi me een week geleden nog: "Ik was wat sceptisch over gecoacht worden via Skype, maar dit bevalt eigenlijk wel erg goed. Fijn dat ik ook in mijn eigen huis dit kan doen met een kop koffie of thee."  

Ik nodig je werknemer uit om het gewoon een keer te proberen. Als het niet goed voelt, kun je altijd nog op zoek naar een ‘offline coach’.  

Plan hieronder meteen een telefonische afspraak in wanneer het jou uitkomt: